Esta página pretende ser una pequeña muestra de murales de todas las partes del mundo.
Si tienes algún mural que quieras que figure,no lo dudes,haznoslo saber y lo publicaremos independientemente de su ideología.
Si alguna persona u organización no desea que algún mural este aqui expuesto,por favor que nos lo diga y si es necesario lo eliminaremos.
El contenido aqui reproducido es con caracter exclusivamente informativo.

Gracias a tod@s por ayudarnos a hacer una página plural.


BIENVENIDOS,WELCOME, ONGI ETORRI
,FÁILTE,WILLKOMMEN,BENVENUTO
BIENVENUE,BENVINGUT,BENVIDO




martes, 1 de diciembre de 2009

AMPLIACIÓN MURALES INDEPENDENTISTAS

Se han incluido ocho nuevas imágenes en dos carpetas:
6 en MURALES PAÏSOS CATALANS
.
2 en MURALES EUSKAL HERRIA(II).

http://socelqueveus.blogspot.com/


http://mauletspoblesec.blogspot.com/


Al Poble Sec s'han fet tres murals diumenge el matí.

El mural de la primera fotografia s'emmarca dins la diada de la Catalunya Nord, el 7 de Novembre, que enguany és especialment significativa per les seves dates, ja que aquest any commemorem els 350 anys del tractat dels Pirineus, els 350 anys de la mutilació del Principat de Catalunya, els 350 anys de la invasió francesa de les nostres comarques del Nord.
Aquest any s'organitza un autobús des de l'Estació de Sants per a anar a la manifestació de Perpinyà. Aquí en teniu la informació.

El mural de la segona fotografia vol ser un homenatge a totes aquelles persones que ara fa 100 anys van enfrontar-se a qui les explotava i les obligava a anar a la guerra. Poble Sec va ser un dels barris barcelonins on la ofensiva proletària va ser més contundent. Avui reprenem l'esperit de la classe obrera catalana de principis de segle i fem que la flama continuï viva.

JERC:



Euskal Herria-la segunda imágen está en su carpeta correspondiente-la que está abajo es de Laprimisima:

1 comentario:

Kaleko Begiak dijo...

Creo que el mural de Euskal Herria se puede observar de la playa de Arrigunaga (Algorta) aunque forzando un poco la vista.