Esta página pretende ser una pequeña muestra de murales de todas las partes del mundo.
Si tienes algún mural que quieras que figure,no lo dudes,haznoslo saber y lo publicaremos independientemente de su ideología.
Si alguna persona u organización no desea que algún mural este aqui expuesto,por favor que nos lo diga y si es necesario lo eliminaremos.
El contenido aqui reproducido es con caracter exclusivamente informativo.

Gracias a tod@s por ayudarnos a hacer una página plural.


BIENVENIDOS,WELCOME, ONGI ETORRI
,FÁILTE,WILLKOMMEN,BENVENUTO
BIENVENUE,BENVINGUT,BENVIDO




lunes, 15 de septiembre de 2008

Ataque a mural catalán por parte de ayuntamiento socialista

Incluimos una noticia que habla de la censura de un mural por parte del ayuntamiento socialista d´Agost:
http://www.maulets.org/veure.php?id=912

Estelada gegant a Agost [L'Alacantí, 09/09/2008]
Fa aproximadament un any l'aleshores Assemblea de joves d'Agost va realitzar un mural per la campanya "300 anys d'ocupació i de resistència", però en pocs mesos operaris de l'ajuntament de la nostra localitat (governat pel PSOE) van tapar part del mural mentre que la resta poc després va sofrir unes pintades espanyolistes. Un cert temps després la nostra assemblea va decidir tornar a pintar el mateix mural al mateix lloc que l'anterior, però de nou aquest va sofrir unes pintades feixistes i una altra vegada operaris de l'ajuntament van tornar a tapar el mural.

Un any després l'actual Assemblea de Maulets d'Agost va decidir tornar a pintar una estel·lada gegant al mateix lloc. Des de l'Assemblea de Maulets d'Agost, volem denunciar l'actitud feixista del consistori de la nostra localitat per enviar treballadors de l'ajuntament a tapar un mural situat en mur d'una fàbrica abandonada, mentre que al llarg del poble va tindre que ser la nostra assemblea l'encarregada de tapar diverses banderes espanyoles i signes de caràcter neo-nazi.

"El sud dels Països Catalans en lluita"

contacte amb l'Assemblea de Maulets d'Agost: assembleajovesagost@gmail.com


No hay comentarios: