Esta página pretende ser una pequeña muestra de murales de todas las partes del mundo.
Si tienes algún mural que quieras que figure,no lo dudes,haznoslo saber y lo publicaremos independientemente de su ideología.
Si alguna persona u organización no desea que algún mural este aqui expuesto,por favor que nos lo diga y si es necesario lo eliminaremos.
El contenido aqui reproducido es con caracter exclusivamente informativo.

Gracias a tod@s por ayudarnos a hacer una página plural.


BIENVENIDOS,WELCOME, ONGI ETORRI
,FÁILTE,WILLKOMMEN,BENVENUTO
BIENVENUE,BENVINGUT,BENVIDO




martes, 22 de julio de 2008

Página con noticia de ataque a un mural

Nos hacemos eco de otra noticia de un ataque a un mural,esta vez en Mataró.
El ataque al mural de la entrada del Casal Felix Cucurrull ha sido obra de un grupo falangista,que ha tachado las consignas en pro de los Paises Catalanes y ha dejado leyendas falangistas y un insulto a la gente del Casal:

La página con la noticia es:
http://julicuellar.blogspot.com/2008/07/atac-feixista-al-casal-flix-cucurull-de.html


Diumenge 20 de juliol el Casal Fèlix Cucurull de Mataró (seu social de la CUP i de Maulets), ubicat al carrer d'Amàlia 16 baix, ha estat objecte d'un atac feixista. El pany de la persiana ha estat forçat i els autors de l'atac han guixat proclames falangistes i espanyolistes, tant a la persiana com a les parets adjacents.

Aquest ja és el segon atac que pateix el Casal, el primer, es va produir el 13 de febrer de l'any 2000, quan uns feixistes van intentar calar-hi foc amb 3 persones a dins.

L'atac d'aquest darrer cap de setmana s'inscriu en ple auge de l'espanyolisme, quan no fa ni tres setmanes que, arran de la final de l'Eurocopa de futbol, la nostra ciutat es van convertir en l'escenari d'actes de violència espanyolista i d'ostentació de simbologia feixista, tot davant la passivitat de les autoritats.

L'atac coincideix amb la incidència social de les crítiques que duem a terme les entitats usuàries del Casal, que en els darrers dies hem posat en evidència les irregularitats urbanístiques del sector de Can Fàbregas i de Caralt o els favoritismes envers l'ex-cap de la policia local. Casual, si més no, oi?

Si l'objectiu és acovardir-nos o silenciar-nos... ja cal que es calcin , perquè l'esquerra independentista tenim corda per uns quants anys! En qualsevol cas, la conclusió és: el feixisme avança si no se'l combat i, per això, més enllà de l'atac sofert, exigirem responsabilitats al govern municipal per la passivitat envers els actes de violència espanyolista i feixista del passat 30 de juny, perquè aquella permissivitat amb què van actuar els ha envalentit i ara "alguns" es pensen que són els reis del mambo... però, s'equivoquen, perquè no estem disposats a ajupir-nos.


Mataró antifeixista: NO PASSARAN!

No hay comentarios: